Kuvaus

Kun on ensin jaloiteltu kauniissa maisemissa, on hyvä rauhoittua paikalleen. Jostain metsästä, luonnon muovaamasta paikasta, saatamme löytää oman kolon, jossa on mukava levähtää. Katso tulen leiskuntaa tai kuuntele tuulen huminaa. Ehkä haluat vain olla? Oppaan rentoutumisohjauksessa voit antaa levottoman mielen rauhoittua ja irrottaudut arjesta. Kahvittelun jälkeen palaamme lähtöpaikkaan rauhallisin mielin ja energiapatterit ladattuina. Ohjelman toteutumiseen tarvitaan 6 osallistujaa.

Kesto:  n 2 h

Kohde: Useita mahdollisia kohteita mm. Kansallispuistot: Sipoonkorpi, tai Nuuksio tai sitten jokin puisto, tai isompi piha-alue (tulentekomahdollisuus varmistettava maanomistajalta)

Osanottomäärä: 6–15 henkilöä

Kausi: 13.5. – 30.9.

Kieli: Suomi ja englanti

Sisältää: Ammattitaitoisen oppaan palvelut, toiminnan vastuuvakuutuksen

Ei sisällä: Tapaturmavakuutus (tarkista oma tai työnantajasi tapaturmavakuutuksen voimassaolo). ​Lisämaksusta on mahdollisuus tilata keittolounas. Ruokailemme ja kahvittelemme avotulen loimussa (mikäli ei ole voimassaolevaa kulovaroitusta). Ilmoita mahdolliset ruoka-allergiat järjestäjälle. 

Fyysinen vaativuus ja turvallisuus: Ohjelma sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille. Huomioi, että liikumme metsässä epätasaisessa maastossa. 

Ota mukaan: Avoin mieli, ja pue päällesi rennot, säänmukaiset liikunta- tai ulkoiluvaatteet. Ohjelmanjärjestäjä tarjoaa sadeviitat sateen sattuessa.

Peruutus- ja toimitussäännöt: https://johku.com/like2hike/fi_FI/info/deliveryTerms

Vastuullinen myyjä: 

Like2Hike / Mikko Siemann

P. 040 573 6513

www.like2hike.fi

www.visitsipoonkorpi.fi

www.johku.com/like2hike

PERUSTIEDOT

Kohde Sipoo
Länsitie 235, 4130 Sipoo
Lisätietoja:
Kielet: Suomi ja englanti
Vaativuustaso: Sopii kaikille
Soveltuvuus: Kaikille, mutta on huomioitava liikkuminen metsäolosuhteissa
Vakuutukset: Järjestäjällä on toiminnan vastuuvakuutus, mutta asiakkaan kannattaa tarkistaa oma, tai yrityksen tapaturmavakuutuksen voimassaolo.
Like2Hike ei vastaa asiakkaan omasta toiminnastaan itse aiheutettuja vahinkoja.
Kelpoisuus: – Oppaana eräopas ja tarvittaessa ammattitaitoisesti opastettu apuhenkilö/-henkilöitä.
– Voimassa olevat EA taito ja Hygieniapassi

TIEDUSTELUT

Like2Hike
+358405736513
Y-tunnus:2689350-5