Karu reissu Helvetin Portille vie sinut lumikenkäilemään yhteen Joensuun alueen hienoimpaan luontokohteeseen. Retkemme alkaa aamulla Botanialta, josta meillä on yhteiskuljetus kohteeseen. Ajomatkaa tulee sääoloista riippuen noin 45min. Retken pituus on noin 2,5 km ja maasto on paikoin haastava, mutta palkitseva. Retken aikana pidämme useita taukoja ja ihastelemme henkeäsalpaavan kaunista luontoa sekä maisemia. retken aikana nautimme myös kuumia juomia (tee/kahvi) sekä pientä purtavaa. Retkellä oppaana toimivat Karu Survivalin ammattitaitoiset oppaat.

Retki sisältää:

  • Kuljetukset Joensuu – Helvetin Portti – Joensuu
  • Oppaan
  • Lumikengät sekä sauvat
  • Kuumaa juomaa (tee/kahvi) ja pientä purtavaa

Tapaamis piste:

Ennen retken alkua tapaamme Joensuussa, Botanian kasvitieteellisen puutarhan pihassa (Heinäpurontie 70, 80110 Joensuu), josta jatkamme matkaa seuraavalle tapaamispisteelle Uuron ABC huoltoasemalle Kontiolahdelle (Uurolantie 4, 80770 Kontiolahti). 

Kesto: 4 tuntia kuljetuksineen

Aikataulu:

10:00 Tapaat oppaasi noutopisteellä Botanialla  Joensuussa

10:20 Tapaat oppaasi noutopisteellä ABC huoltoasemalla Kontiolahdella

11:00 Retki alkaa Helvetin Portin parkkipaikalta

12:00 Evästauko

13:00 Retki päättyy ja kuljetukset takaisin alkavat

PERUSTIEDOT

Kohde , Joensuu
Lisätietoja:
Kielet: Englanti, Suomi
Vaativuustaso: Helppo
Soveltuvuus: Retkelle osallistujan tulee olla perus terve ja kykenevä liikkumaan normaalisti ilman apuvälineitä. Retki ei ole fyysisesti raska, mutta matkalla noustaan ja laskeudutaan eri pituisia mäkiä. Retkellä ei tarvita aiempaa osaamista lumikengistä.
Vakuutukset: Karu Survival Oy on vakuuttanut kaikki asiakkaansa, mutta asiakkaalla on hyvä olla myös oma vapaa-ajan vakuutus
Kelpoisuus: Kaikki Karu Survival Oy:n oppaat ovat ammattilaisia joilla on kattava ensiapu koulutus. Kaikki palvelut voidaan tuottaa myös englanniksi.

TIEDUSTELUT

Karu Survival Oy
+358445100879
Y-tunnus:2777536-7