Kanoottimelontaa Nuuksion sydämmessä

Nuuksion Kolmoislammet tarjoavat upeat puitteet melontatapahtuman toteuttamiseksi ja alueelta löytyy upea puroreitti kolmen kauniin lammen valloittamiseen.
Oppaamme ovat kaikki melonnan ammattilaisia ja osaavat ottaa huomioon paikalliset olosuhteet ja asiakkaiden tason retken aikana.
Ennen melontaa kertaamme melontatekniikan ja melontaa helpottavat asiat. Kaikki melontatapahtumamme sopivat myös ensikertalaisille.Kokoonnumme Siikajärven pohjoispuolelle Kolmoislammenranta tiellä olevalla parkkipaikalla, josta tervetulotoivotuksen jälkeen siirrymme jalkaisin melontapaikalle.

Melottavan matkan pituus on 3-4 km. Melonta reitti kulkee pitkin kolmeajääkauden muovaamaa kallioylänkölampea ja upeita kanavia lampien välissä.
Matkalla pysähdymme nauttimaan Kolmoislammen varaustulipaikalle taukoeväät.

Mukaan päivän ohjelmaan tarvitaan säähän sopiva ulkoiluvarustus ja lenkkikengissä pärjää mainiosti vesillä. Matkalle mukaan varavaatetus, jonka pakkaamme vesitiiviiseen tynnyreihin.

Tapahtuma sisältää: 
Kanootit ja melontavarusteet paikanpäälle kuljetettuna
Vesitiiviit tynnyrit varusteille ja pelastusliivit
Rannan käyttövuokran kanoottien lastaukseen
Turvasuunnitelma tapahtumaan ja vastuuvakuutus
Opaspalvelut suomi ja englanti

Huomioitavaa
Ohjelman luonteen vuoksi osallistujat eivät saa olla alkoholin tai muun päihdyttävän aineen vaikutuksen alaisia. Uimataito välttämätön.

Kaikki melontatapahtumamme sopivat myös ensikertalaisille. 

Turvallisuus:
Kaikilla retkillämme oppaamme ovat sekä melonnan ammattilaisia että ensiaputaitoisia, jotka osaavat ottaa huomioon paikalliset olosuhteet ja asiakkaiden tason retken aikana. Ennen melontaa kertaamme melontatekniikan ja melontaa helpottavat asiat. Kaikki melojat saavat käyttöönsä pelastusliivit.

Omat varusteet:
Mukaan päivän ohjelmaan tarvitaan säähän sopiva ulkoiluvarustus, lenkkikengissä pärjää mainiosti kanootissa. Matkalle mukaan myös varavaatetus, jonka pakkaamme vesitiiviiseen tynnyreihin.

PERUSTIEDOT

Kohde Espoo
Kolmoislammenranta 1, 2860 Espoo
Lisätietoja:
Kielet: Suomi,Englanti
Vaativuustaso: Helppo, Keskivaikea
Soveltuvuus: Kokousryhmät, TYKY- ja TYHY -päivät
Vakuutukset: Honkalintu Oy:llä on toimintaansa kattava järjestäjän vastuuvakuutus.
Osallistujat ovat ensisijaisesti kuitenkin työnantajan lakisääteisten matka- ja tapaturmavakuutuksen alaisella työmatkalla/koulutustilaisuudessa.
Pyydämme tarkistamaan vakuutuksenne voimassaolon kyseiseen
tilaisuuteen. Tehtävät eivät sisällä vaarallisia lajeja.
Kelpoisuus: Ohjelma ei sisällä fyysisesti raskaita suorituksia ja sopii kaikille normaalikuntoisille aikuisille.

TIEDUSTELUT

Honkalintu Oy
+358 50 330 8077
Y-tunnus:1703570-1