Pidemmän ajan tai useamman kajakin vuokraamiseksi, ota yhteyttä (050 5454722/ Jouni). Hinta sisältää kajakin lisäksi melat, aukkopeitteen, kelluntaliivit ja kartan alueesta.
Kajakit voidaan lisämaksusta kuljettaa muuallekin. Hinta lähiseudulla tyypillisesti muutaman kympin luokkaa. Varaa kuljetus ottamalla yhteyttä

Vakio vuokrauspiste on Tammelassa Liesjärven kansallispuistossa Kyynäränharjun eteläpää eli Kopinlahti (Kansallispuistontie 203, Tammela). Sieltä lähteminen vaatii vähiten kuljettamista ja on sikäli ympäristöystävällisin vaihtoehto. Esimerkiksi lähdet kanootilla tai kajakilla Liesjärvelle ja silmäilet kansallispuistoa vesiltä. Voit meloa vaikka Kopinlahdelta Korteniemen perinnetilalle ja tilaan tutustumisen jälkeen patikoida tai edelleen meloa takaisin Kopinlahdelle. 

Liesjärveltä on yhteys Turpoonjokea pitkin Tammelan Kuiva- ja Pyhäjärviin ja Loimijoen kautta jopa Kokemäenjokeen. Katso reittikuvaus: http://www.outdoorsfinland.fi/reitti/loimijoen-melontareitti/ ja vinkkejä lähialueelle https://www.erarenki.fi/liesjarvi-pyhajarvi_melonta.html

Kajakkeja on enemmän kuin verkkokaupassa on myynnissä. Jos kajakkeja ei näyttäisi olevan saatavilla, voit kysyä niistä puhelimitse (050 5454722/Jouni)

Noudamme kajakit ja järjestämme paluukyydit lähtöpaikkaan tarvittaessa. Kuljetuspalvelu toimii myös omalla kanootilla/kajakeilla meloville. Turpoonjoen matala vesitilanne voi loppukesästä estää melonnnan.

PERUSTIEDOT

Kohde LIESJÄRVI
Kansallispuistontie 203, 31350 Tammela
Lisätietoja:
Kielet:
Vaativuustaso:
Soveltuvuus:
Vakuutukset:
Kelpoisuus:

TIEDUSTELUT

Erärenki
+358 50 5454722
Y-tunnus:2555730-7