Tule kokeilemaan jollapurjehdusta Björkholmin saarelle!  Edellytyksenä osallistumiselle on uimataito, et tarvitse aikaisempaa purjehduskokemusta. Kurssi kestää n. 4 tuntia.  Purjehdimme Optimisti, E-jolla tai Laserjollilla. Kurssilla käymme purjehduksen perusteet läpi simulaattorissa rannalla ja sitten lähdemme kokeilemaan uusia taitoja vesille. Purjehdusharjoitusten jälkeen kahvitellaan Björkholman satamakahvilassa.

Kurssin aloitus- ja lopetusaika sopii M/S Viken yhteysaluksen aikatauluun. Yhteisalus lähtee 12.05 Granviikin satamasta Björkholmiin. Lauttamatka kestää noin 15 minuuttia. 

Osallistujilla tulee olla vaihtovaatteet sekä keliin sopiva vaatetus. Tarvittaessa sadeasu, aurinkorasva ym. omasta takaa.

Ohjelman pituus on 3-4 tuntia, josta vesillä ollaan 1,5-2 tuntia. Vesillä kurssilaiset ovat ohjaajan valvonnassa ja osallistujat vaihtelevat vuoroja jollassa.

Kurssilla ei ole vähittäisosallistuja määrää. Maksimi osallistuja määrä on 4 henkilöä per ohjaaja. Kurssimaksu sisältää vuokrakaluston sekä kelluntaliivien  käytön ja kahvin/teen.

Björkholman mökkikylässä majoittuville kurssimaksu 55 euroa!

Ota meihin yhteyttä, jos haluat varata perheelle tai ryhmälle yhteisen kurssin. 

Varaukset ja muutokset

Pidätämme oikeiden muuttaa kurssin aloitus- ja lopetusaikoja yhteysaluksen aikataulujen mukaisesti.
Kurssi voidaan peruttaa, tai sopimuksen mukaan siirtää toiselle päivälle, jos tuuliolosuhteet eivät sovellu purjehdukseen. Jos kurssi peruutetaan järjestäjän toimesta sääolosuhteiden takia osallistujien kurssimaksu palautetaan kokonaisuudessaan.
 
Ilmoittautumisen peruutukset 24 tuntia ennen kurssin alkua.Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista ei palauteta kurssimaksua. Ilmoittautumisen muuttaminen on maksutonta ja tulee tehdä sähköpostilla viimeistään 3h ennen ohjelman alkamista.
Ilmoittautuminen tapahtuu online-varauksella tai puhelimitse 045-78738101. Lisätietoja kurssista sähköpostilla [email protected]. Ilmoittautumisesta ja maksusta tulee vahvistus sähköpostiin. Ilmoittautuminen on sitova. Huoltajan on tehtävä alaikäisten ilmoittautuminen.
 
 
 

PERUSTIEDOT

Kohde Björkholm lomakylä 19
Björkholm lomakylä 19, 21600 Parainen
Lisätietoja:
Kielet: Suomi
Vaativuustaso: Helppo
Soveltuvuus: Uimataitoisille kohtalaisen urheilullisille aikuisille ja yli 16 vuotiaille nuorille.
Vakuutukset: Tehdessäsi varauksen hyväksyt, että kurssille osallistuminen on omalla vastuulla ja osallistujilta edellytetään vakuutus, joka kattaa itselle, kalustolle ja muille aiheutuneet vahingot.
Kelpoisuus: Kurssin ohjaaja on suorittanut Suomen veneily ja purjehdusliiton juniori ohjaajan peruskurssin, saaristoperämies tutkinnon ja toiminut miehistönä kaupallisella purjeveneellä.

TIEDUSTELUT

Björkholm mökit Oy
+358 (0) 45 7873 8101
Y-tunnus:2871777-5