Pinjakoti (33 m2) saunallinen yksiö sijaitsee ainutlaatuisessa puukerrostalossa, jossa on yhdistetty upeasti lasia, puuta ja taidetta. Siellä voi aistia puutalon lämpimän ilmapiirin ja ihastella porraskäytävän koristeleikkauksia. Huoneistoon sisääntultaessa vastassa ovat seinänkokoiset freskot ja lasitetulla parvekkeella (n. 11 m2) voi aistia kivipuutarhan tunnelman. Saunasta löytyy lasitaidetta. Huoneistossa on täysin varusteltu minikeittiö, mikroaaltouuni, astian- ja pyykinpesukone.

Pinjakodissa on otettu lapset huomioon, sillä heille on tarjolla omia leluja, kirjoja, liinavaatteita, huonekaluja, lasten matkasänkyjä (2 kpl), pottaa, syöttötuoleja sekä hoitoalusta. Suuremmille lapsille on tarjolla varavuode.

Palvelua voi saada useammalla eri kielellä, koska osa henkilökunnasta on asunut aikaisemmin ulkomailla.

Pinjakodille on myönnetty useiden vuosien ajan Booking.comin myöntämä Guest Review Awards-palkinto ja Kiinan matkailun sertifikaatti. Se on mukana myös kestävässä kehityksessä ja saanut käyttöönsä matkailualalle myönnettävän Green Start-sertifikaatin.

Pinjakoti sijaitsee Lahden kulttuurikaupunginosassa, Puu-Paavolassa, lähellä Muotoiluinstituuttia, Kaupunginteatteria, keskuskirjastoa, Aikuiskoulutuskeskusta ja Fellmanin Campusta. Lähellä on myös kauppakeskukset TRIO ja SYKE sekä useita museoita ja gallerioita. Lähimpään rantaan, Joutjärvelle, on matkaa n. 1/2 km, josta löytyy lähin uimaranta ja melontakeskus.

Lahden keskustorille on matkaa noin kilometri, Matkakeskukseen 1,6 km (kävellen n. 10-15 min),  Salpausselälle / Lahden messukeskukseen sekä Sibeliustalolle n. 2,5 km ja Messilään n. 8 km.

 

PERUSTIEDOT

Kohde Lahti
Sepänkatu 1 as 13, 15150 Lahti
Lisätietoja: Pinjakodilta reilun 1/2 km päässä sijaitsee Joutjärvi, jossa on lähin uimaranta ja melontakeskus.
Kielet:
Vaativuustaso:
Soveltuvuus:
Vakuutukset:
Kelpoisuus:

TIEDUSTELUT

Avano Oy
0504324457 /0503388585
Y-tunnus:0816057-8