Sesonki: KOKO VUOSI

Retken sisältö: Opastettu retki, helppo taitotaso, retken pituus  n.6-12 km vaihtelevaa maastoa, kauniita maisemia ja jääkautisia maastonmuodostelmia .
Kuljemme pitkin latu- ja polkupohjia, matkalla muutama hidaste. Oikaistaan parin pienemmän polun kautta. Pidemmät nousut tarvittaessa talutetaan!

Sopii normaalikuntoisille, pyöräilytaitoisille.

Kesto : n. 2 tuntia

Osallistujamäärä: 2-10 henkilöä, räätälöimme palveluamme myös isommille ryhmille, kysy tarjoustamme !

Retkihinnat:
49€/hlö min.2 hlö, sis. alv.10%
Maksutavat paikan päällä :
Visa, Visa Electron, MasterCard, yleiset pankkikortit ja käteinen.
NYT MYÖS SMARTUM, EDENRED ja ePASSI

Retkeen sisältyy: Pro sarjan läskipyörien ja kypärien vuokra. Tarvittaessa saat retken ajaksi meiltä lainaan suojalasit sekä hanskat, ilmoita tarpeestasi varatessasi, kiitos.

Lisähintaan saatavilla: Sähköavusteinen CANNONDALE CUJO NEO+ 2018maastopyörä 20€/kpl (saatavilla 2 kpl)

PERUSTIEDOT

Kohde ,
Lisätietoja:
Kielet: Suomi, English, auf Deutch
Vaativuustaso: 2-3 (asteikko 1-5)
Soveltuvuus: Peruskuntoiselle, kohtalaiset pyöräilytaidot omaavalle seikkailunhaluiselle henkilölle. Tykkäät liikkua luonnossa, nähdä ja kokea uusia asioita. Tapaat uusia ihmisiä. Kuljemme n. 8-14 km, riippuen sää olosuhteista, osallistujien lähtötasosta sekä valitusta reitistä. Retkivauhti on n. 6-8 km/ h, rentoa meininkiä!
Vakuutukset: Yrityksellä on ohjaajan vastuuvakuutus, osallistujille suosittelemme omaa vapaa-ajan matka- ja tapaturmavakuutusta.
Kelpoisuus: Luontoliikunta opas, EA 1 ja 2, ASI suppailun, IKO leijahiihdon ja -surffauksen ja SPPL purjelautailun kouluttaja, vuokraveneen kuljettaja.

TIEDUSTELUT

Kitetirri Tmi
0405404513
Y-tunnus:1816596-2