Rauhoittava maisema ja talvinen liikunta! Lumikenkäretki Torronsuon kansallispuistoon Suomen syvimmän suon pinnalle. Suon pinta on mielekäs lumikenkäilykohde myös vähäisemmän lumen talvina. 

Retki alkaa Kiljamolta osoite Somerontie 732, Tammela. Kiljamolla on kansallispuiston parkkipaikka. Retken kesto on noin kolme tuntia ja retkipäiviä ovat seuraavat talven 2017 perjantait: 10.2 ; 17.2 ; 10.3 ja 17.3 Ota yhteyttä sähköpostilla tai puhelimella, mikäli kokonaan jokin toinen päivä olisi parempi teille.

Retken alkuun on nuotiohetki paikallisen jalostajan makkaran ja nokipannukahvien kera. Samalla on mahdollisuus käydä 17 metriä korkeassa luontotornissa. Perusopastuksen jälkeen lähdemme suolle lumikenkäilemään noin kahdeksi tunniksi. Kuljettu matka riippuu lumitilanteesta, kuitenkin niin että enemmän nautimme luonnosta kuin suoritamme fyysistä harjoitetta. Retki päättyy samaan paikkaan mistä lähdimme. Lisäpalveluna voimme varata teille ruokailun tai/ja saunan ja vaikka majoituksenkin retkenne jatkoksi.

Ryhmänne tulee olla perusliikuntakykyistä ja varustautua säänmukaisella vaatetuksella. Kengät ovat hyvä olla tukevat ulkokäyttöön tarkoitetut. Oman juomapullon voi ottaa mukaan. Retken hintaan sisältyy lumikengät (ja halutessa sauvat), opastus koko retken ajan, edellä mainitut tarjoilut sekä Metsähallituksen maksut. Erärengillä on yhteistyösopimus Torronsuolle Metsähallituksen kanssa.

PERUSTIEDOT

Kohde TAMMELA
Somerontie 732, 30100 FORSSA
Lisätietoja:
Kielet: suomi
Vaativuustaso: keskivaativa
Soveltuvuus: Perusliikuntakykyiselle
Vakuutukset: Vastuuvakuutus
Kelpoisuus: Erä- ja luonto-opas (ammattitutkinto)

TIEDUSTELUT

Erärenki
050 5454722
Y-tunnus:2555730-7