Lämmittävää chorizokeittoa pakkaspäivän piristeeksi
Kävimme Isojärven kansallispuistossa kipakkana pakkaspäivänä ja valmistin siellä helppoa, mutta maistuvaa chorizokeittoa. Alkupaloiksi tehtiin rapeita patonkeja kuhatahnalla. Nämä ohjeet sopivat mainiosti päiväretkille, etenkin viileisiin päiviin.
Muutamilla pikkunikseillä luonnossa kokkailusta tulee vähintään yhtä helppoa kuin kotikeittiössä hääräily. Oikeanlaiset välineet, vähän ennakkoon valmistelemista ja aikaa jää myös luonnosta nautiskeluun. Kokeilin Eskimon Tuplis- ja Vetsku-pusseja, jotka helpottavat retkiruokailua kummasti.
Katsokaa ohjeet videolta! Maistuvia retkihetkiä!
Pussit videolle tarjosi Eskimo Finland.
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=t3MXzOZ5-nA]
Leave a Reply
Want to join the discussion?Feel free to contribute!