Laamavaellusta, konsertteja, Poika ja ilves valkokankaalla – tällainen tapahtuma on Erämessut Goes Haltia 31.8.

Suomen luontokeskus Haltia järjestää Suomen luonnon päivänä Erämessut yhteistyössä Riihimäen messujen kanssa. Ohjelmassa messujen päätteeksi on muun muassa opastettuja retkiä, yöpymistä ulkona sekä JuuriJuhlan iltakonsertteja nuotiopaikoilla. Tapahtuma on kaikille ilmainen ja sopii hienosti koko perheelle. Retkipaikan lukijanäytöksessä pääset katsomaan iki-ihanan Poika ja ilves -elokuvan!

Suomen luonnon päivänä Haltia täyttyy mielenkiintoisesta ohjelmasta. Tärppeinä nostettakoon muun muassa laama- ja aasivaelluksiin tutustuminen, luento koiran kanssa vaeltamisesta, perinteisten tulentekotapojen näytös sekä alamäkipyöräilyn lajiesittely. Tapahtuman juontajana toimii Retkinikkari Joppe Ranta, joka haastattelee vieraat lavalla. Joppe jakaa myös omat parhaat retkiniksinsä.

Tapahtumassa järjestetään lisäksi ohjattuja retkiä Velskolaan, Urjalle, Haukkalammelle ja Mustalammelle sekä Helsingin Lapinkävijöiden Kololle. Kohteissa järjestetään myös Juurijuhlan konsertteja. Lisäksi tehdään pyöräretki Oittaalle.

Tapahtuman ohjelman sekä ilmoittautumiset yllä mainituille retkille löydät kokonaisuudessaan täältä >>

Retkipaikan lukijanäytös: Poika ja ilves

Tapahtuman aikana voit palata hetkeksi lapsuusmuistoihin osallistumalla Retkipaikan Poika ja ilves -elokuvan lukijanäytökseen. Nykypäivään remasteroitu elokuva nähdään upeasti valkokankaalla. Näytöksessä ovat tekijävieraina käsikirjoittaja-ohjaaja Ville Suhonen ja näyttelijä Jarmo Mäkinen (Haapala). Näytökseen pääsee maksutta, mutta paikka tulee varata etukäteen. Katso lisätiedot ja ilmoittautuminen tapahtuman FB-sivulta ja tutustu myös Poika ja ilves -elokuvan kuvausmaastoihin, upeaan Korouomaan, täällä.

Huomaathan! Suomen luonnon päivänä järjestetään paljon tapahtumia ympäri maan. Katso tästä, missä tapahtumissa voit tavata myös meitä retkipaikkalaisia!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.