Kohteet kartalla

Reitti-, opastus tai matkailukartta verkkosivuillesi?
Retkipaikan kartta on upotettavissa yksinkertaisella koodinpätkällä mihin tahansa. Ulkoasu ja näytettävät kohteet voidaan määrittää aina jokaiselle sivulle erikseen.  Ratkaisu sopii kaikenlaiseen luontomatkailuun, hankkeille ja suurille ja pienille yrityksille.  Lue lisää tai ota yhteyttä info(a)retkipaikka.fi!

Lisää blogisi juttu kartalle!

Jos haluat tuoda kerralla suuremman määrän, lähetä joko sijaintitiedot sisältävä GPX-tiedosto tai excel-taulukko osoitteeseen info@retkipaikka.fi. Laita taulukkoon tiedot eri sarakkaeisiin seuraavasti: 1) paikan nimi 2) paikan kuvausteksti 3) tägit, esim. laavu, tulipaikka, luontopolku, luola 4) linkki artikkeliin 5) linkki kuvaan 6) sijaintikoordinaatit WGS84-muodossa (GPS-laitteiden ja Google mapsin oletuksena käyttämä) tai jos koordinaatit tuottavat ongelmia, niin karttalinkki

Vie hiiri kohteen päälle, niin näet esikatselukuvan. Klikkaamalla pääset artikkeliin, josta löydät myös tarkat sijaintiedot. Kartta toimii toistaiseksi parhaiten tietokoneella. Puhelimella käyttäessäsi näet esikatselukuvan, kun pidät sormea pitkään kohdesymbolin päällä. Oikean reunan listan avulla voi suodattaa näkyviin eri kohdetyyppejä.