Olen 1988 syntynyt Tampereella asusteleva luontoharrastaja, retkeilyintoilija ja kolmen lapsen isä. Työskentelen erityisesti julkisen sektorin johtamisen ja talouden tarkastus- ja asiantuntijatehtävissä.

Lapsena naapuriin oli kolme kilometriä ja isolle tielle viisi. Metsässä leikittiin, metsästettiin, marjastettiin, tehtiin metsätöitä ja kuljeskeltiin muuten vain. Metsä oli siinä aina. Nyt asumme kaupungissa, päivät kuluvat toimistoissa ja neuvotteluhuoneissa, joten luonto ja retkeily ovat henkireikiä. Nyt metsään pitää päästä.

Aktiivisen luonnossa liikkumisen lisäksi vastapainoa arkeen tuo klassisen laulun opiskelu Tampereen konservatoriossa.

Luonnossa kuljen kävellen, juosten, hiihtäen ja joskus pyöräillen. Retkeilyn vuosikelloon kuuluu ympäri vuoden mahdollisimman paljon lähiretkiä Etelä-Suomessa yksin ja perheen kanssa, ja pari kertaa vuodessa olisi mukava päästä Lappiin. Loma-aikoina kiireen raja kulkeekin enimmäkseen poronhoitoalueessa. Syksyllä keskitytään täyttämään pakastinta marjoilla.

Bordercollie Mandi pitää huolen vapaa-ajan ulkoiluista myös marraskuun räntäsateissa. Tulevaisuuden haaveita ovat pitkä talvivaellus, metsästysharrastuksen jatkaminen, kalastukseen perehtyminen sekä liikuntamuotojen laajeneminen myös vesille.