Olen rovaniemeläinen retkeilijä ja luonnossa liikkuja, jonka käteen on vuosien varrella kamera melkein kasvanut kiinni. Luonnossa olen liikkunut lapsesta asti. Vanhemmiltani olen saanut oppia luonnossa liikkumisen ja retkeilyn perustaidot.

Retkeilen pääasiassa mieheni ja koirani kanssa, ja he saattavat joissain kuvissani esiintyä. Rovaniemen ympäristöstä löytyy paljon hyviä retkeilykohteita ja sadan kilometrin säteellä valikoima vain laajenee. Lapin tuntureillekaan ei ole kovin pitkä matka. Pääasiassa retkeilemme kotiseudulla, mutta välillä täytyy päästä näkemään ja kokemaan jotain erilaista. Reissaamme silloin tällöin myös Pohjois-Norjassa ja retkeilemme mieluusti Norjan jylhissä maisemissa.

Koulutukseltani olen tietojenkäsittelyn tradenomi ja ammatiltani ict-suunnittelija. Kurssimuotoisesti olen opiskellut valokuvausta ja kuvataiteita, visuaalista suunnittelua sekä lehtikirjoittamista. Päivittäisen näyttöpäätetyöskentelyn vastapainoksi luonnossa liikkuminen on minulle keino palautua, luonnon ympäröimänä rauhoitun ja löydän arjen kiireen keskellä hukkaamani itseni aina uudelleen.

Kirsin retkitarinoita