ANNA RINTEINEN

anna@retkipaikka.fi | Twitter | LinkedIn

Olen Retkipaikan kehityspäällikkö ja toimin Antin oikeana kätenä Pohjois-Karjalasta käsin. Seuraan aktiivisesti mitä matkailualalla tapahtuu niin Suomessa kuin globaalilla tasollakin, kiinnostuksen kohteena erityisesti luonto-, seikkailu- ja ruokamatkailu.

Työssäni kontaktoin valtakunnallisesti matkailuun sidoksissa olevia yrityksiä ja organisaatiota selvittääkseni millaisia suunnitelmia ja niihin mahdollisesti liittyviä haasteita kohteilla on. Tarkastelen alueiden tapoja toimia, kerään toimivia konsepteja ja ideoita sekä luon yhteistoimintamahdollisuuksia eri toimijoiden kesken. Tarpeen mukaan selvitän, millaisia ratkaisuja Retkipaikka strategisine kumppaneineen voi tarjota esimerkiksi palveluiden tunnettuuden tai ostettavuuden osalta.

Olen opiskellut vuosien varrella hotelli- ja ravintola-alaa, myyntiä, asiakaspalvelua, sähköistä markkinointia ja verkkokauppaa. Koulutukseltani olen matkailun restonomi ja työkokemusta näiltä aloilta on 20 vuoden ajalta, joista 7,5 vuotta toimin yrittäjänä. Vahvuuksiani ovat mm. liiketoimintaosaaminen, luova ongelmanratkaisukyky, yrittäjähenkisyys sekä laajat asiantuntijaverkostot.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Lue myös: Retkipaikka kasvaa ja kehittyy: haastattelussa kehityspäällikkö Anna Rinteinen